Carloandrés pintant a l'estudi

Preestrena a Morella de l’Aiguallums sobre Carloandrés

El capítol de la sèrie documental Aiguallums dedicat al pintor Carloandrés es presentarà el dissabte 9 de setembre, a les 12.00, a la sala de Justícia, de l’Ajuntament de Morella. Aiguallums és una sèrie documental creada pel cineasta eivissenc Enrique Villalonga, que tracta sobre el procés creatiu. La sèrie consta de tretze capítols, en què diferents artistes i escriptors ens parlen del seu procés creatiu.

Aquesta projecció forma part de l’exposició ‘Carloandrés. Retorn a Morella. 1965-1978 ‘, que mostra al públic una selecció d’obres pintades a la ciutat i voltants de Morella, a Castelló.

L’exposició està comissariada pel fill del pintor, Andreu Carles López Seguí, que apareix al costat del seu pare en el documental d’Aiguallums, en el qual es mostren els passos realitzats per Carloandrés en l’elaboració d’un retrat del seu fill.

Aquest documental serà estrenat a Eivissa el divendres 17 de novembre a l'”Espai-d”, al costat dels altres capítols d’Aiguallums sobre l’escultora Anna Ametller i la dissenyadora Ariadna Ferrer

Vols compartir-ho?

Deixa un comentari